KIJK, DENK EN DOE MEE TIJDENS HET PLATTELANDSPARLEMENT

|   PlattelandsParlement

We nodigen je van harte uit om samen de dorpskracht van het platteland te vieren. Noteer zaterdag 9 november in je agenda voor het Plattelandsparlement, georganiseerd door de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK).

Een dag waarin we samen komen om een brug te slaan tussen de inwoners en de politiek, om van elkaar te leren en om de belangrijke thema’s die ons allen raken, aan te kaarten en elkaar nieuwsgierige vragen te stellen.

Het Plattelandsparlement is de plek waar de stem van het platteland zich niet alleen laat horen, maar ook gehoor vindt. We verkennen thema’s die spelen op het platteland en werken o.a. via een creatief pop-up atelier aan een toekomst waarin iedereen zich thuis voelt. Laat je inspireren door de dorpen die fungeren als de spierballen van het platteland.

Dit jaar willen we samen met jou een bijzonder moment markeren: de lancering van het plakkaat van het platteland. Een krachtige verklaring met speerpunten vóór het platteland. Het thema van dit jaar is: dorpskracht dichtbij!

  • Wanneer: Zaterdag 9 november
  • Waar: Provinciehuis in Assen, Drenthe
  • Tijdstip: 10.00 – 15.00 uur

Het programma volgt binnenkort. 

Aanmelden: https://forms.office.com/e/Bq0BVdGg0a